Fogadj örökbe

2024.05.11. 09:00

Gazdit keresünk

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Fotó: A kép illusztráció

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt kisállatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. 

Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Linda körülbelül 5 hónapos, nagyon emberközpontú kutyalány. Balmazújvárosban csavargott lesoványodva, bőrbetegen. 3 hete menhelylakó, azóta a bőre szépen meggyógyult és a súlya is gyarapodik. Csak olyan gazdinak való, aki nem bánja, hogy mindig körülötte van a kutya, mert Linda nagyon ragaszkodó. Ha sokat van egyedül, sír és ugat.

 

Fülöp fiatal, beagle keverék kutyafiú. Nagyon kedves, mozgékony és okos. Csak a fajtához értő gazdiknak való, aki lemozgatja, sokat foglalkozik vele. Nyékládházán kóborolt, chipet nem találtak benne, eredeti gazdája nem jelentkezett érte. Kiváló családi kutya lenne, kellő foglalkozással.

 

Ervin tüneményes, kissé félénk, egy év alatti közepes méretű kutyafiú. Az egyik nagyáruház parkolójában kéregetett koszosan, kullancsosan. Nagyon aranyos, a pórázzal most ismerkedik. Türelmes gazdiknak való, akik sokat babusgatnák és megtanítanák mindenre, ami eddig kimaradt az életéből.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában