Miskolc

2024.05.30. 08:00

A Miskolc Holding Zrt. egyik telkén dőlt össze a ház

Korábban egy olvasónk jelezte, hogy Bábonyibérc városrészen a középső soron egy ház fala teljesen kidőlt úgy, hogy az utcára is jutott a törmelékből.

Boon.hu

A ledőlt fal akár tragédiát is okozhatott volna

Fotó: Vajda János

A Miskolc Holding Zrt. tulajdonában lévő telken a ház fala kidőlt múlt héten a Bábonyibérc városrészen a középső soron. A ledőlt fal egy része napokig az utcán hevert. Azt is megtudtuk, hogy a törmelék miatt az érintett utcába egy hulladékszállító jármű nem tudott behajtani. 

Akkor megkereste portálunk az esettel kapcsolatban a miskolci városháza sajtóosztályát, akik annyit közöltek, hogy a törmelék sorsáról intézkednek. Akkor sikerült beszélnünk egy közelben lakóval, aki kérte, hogy ne nevezzük meg, azonban azt elmondta, hogy egy hatalmas csattanásra lettek figyelmesek.  Akkor azt is megtudtuk, hogy a ház évek óta lakatlan és a környéken élők korábban is tartottak attól, hogy összefog dőlni az épület. 

Időközben azt a tájékoztatást kaptuk a városházáról, hogy a Miskolc Holding tulajdona lévő telekről a törmeléket már eltakarították.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában