boon.hu PODCAST

2024.05.08. 20:00

Rekordmezőny a Vitézlő túrán

Az Oldalvonal című podcastünk mai vendége Szaniszló János, Szendrő polgármestere. Stúdiónkban a Vitézlő túra részleteiről beszélget Kolodzey Tamás sportszerkesztővel.

Kolodzey Tamás

Szaniszló János, Szendrő polgármestere a stúdióban

A hétvégén minden út Szendrőbe vezet: a csodálatos földrajzi környezetben fekvő Bódva-völgyi kisváros és térsége május 10-12-én ad otthont a XVII. Vitézlő túrának, amelyre több mint kétezer nevezőt várnak. Az indulók a gyalogos, a görkorcsolyás, a kerékpáros, továbbá a túrakenus számok közül választhatnak és teljesíthetik az öttől a száz kilométerig terjedő távokat. Érdekesség, hogy a rajthoz állók a kutyájukat is magukkal vihetik, akik igénylik, azok pedig kenut és görkorcsolyát kérhetnek a szervezőktől, míg a túrázók hazafelé ingyenes vonatjegyet kapnak. A szereplők között lesz Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, aki a hírek szerint vasárnap az edelényi uszodai programon is részt vesz. Az Oldalvonal című podcastünkben Szaniszló János, Szendrő polgármestere beszél a túra részleteiről. 

Várja önöket a sportszerkesztő, Kolodzey Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában