Összefogás

2024.05.09. 14:30

Szőcs Artur is segít a beteg Tompos Kátyának

Szőcs Artur, a Miskolci Nemzeti Színház rendezője, a művészeti tanács tagja is részt vesz a „Szeretünk, Kátya” jótékonysági gálán, amelyen az országosan ismert és sokak által kedvelt Tompos Kátya színművész, énekes kezelésére gyűjtenek.

Galambos Eszter

Tompos Kátya

Fotó: Pezzetta Umberto

A Fábián Juli Emlékalapítvány közösségi oldalán jelent meg a felhívás, amelyben tájékoztatnak a művésznő jelenlegi állapotáról és a 2024. május 25-én a Szegedi Nemzeti Színházban szervezett gáláról: 

evadzaro-tarsulati-ules2
Szőcs Artur, a Miskolci Nemzeti Színház rendezője, színművésze is segít
Fotó: Bujdos Tibor

„Kátya a daganatos betegségek egy olyan ritka válfajában szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem elérhető. Külföldi gyógykezelésének jelenlegi fázisai az állam által nem finanszírozottak, az eddig felmerült költségek már felemésztették Kátya anyagi kereteit, tartalékait, valamint a barátai által korábban összegyűjtött összeget. Kátya kérésére eddig a pillanatig kizártuk a nyilvánosságot, ám eljött az idő, hogy a nagyközönséghez forduljunk segítségért."

Így támogathatja 

Két módon tudja támogatni a Jászai Mari-díjas színművészt, akit például a Coming out című magyar filmből is ismerhetnek a nézők. Vesz jegyet a gálára, aminek teljes bevétele Kátya gyógykezelési alapjába kerül. De ha nem tud ott lenni, akkor a Fábián Juli Emlékalapítvány számlájára is utalhat bármilyen összeget. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában