Tudta?

2024.05.06. 08:30

Hamarosan érkezik a gázmotor a tiszaújvárosi fürdőbe

A karbantartás végeztével kinyitott a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő gyógyvizes részlege. A strand kalandmedencéje június 1-jétől, a teljes létesítmény június 15-étől várja a vendégeket.

Boon.hu

A termál részleg újranyitott Tiszaújvárosban

Forrás: tiszaujvaros.hu

Június 16-án a tiszaújvárosiak ingyenesen látogathatják a fürdőkomplexumot. Három hét után nyitott ki újra a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő termálrészlege - írja a tiszaujvaros.hu

A leállás alatt a festés, takarítás, a burkolatok javítása mellett a gépészeti munkákat is elvégezték és egy új villamos- elosztószekrényt is beszereltek, mivel rövidesen megérkezik az a gázmotor, ami a fürdő áramellátásának csaknem felét biztosítja majd.

Lesz egy ingyenes fürdőnap 

A strand kalandmedencéjét június 1-jétől használhatják a vendégek, teljes kapacitással pedig június 15-étől üzemel a gyógy- és strandfürdő. Másnap, azaz június 16-án, vasárnap - az előző két évhez hasonlóan - a tiszaújvárosi lakcímkártyával rendelkezők ingyenesen vehetik igénybe a fürdőkomplexum egyébként belépőjegyes szolgáltatásait. A „Családi csobbanás" elnevezésű rendezvényre a képviselő- testület nettó 5 millió forintot különített el a költségvetésben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában