Segítség

2024.06.29. 07:00

Ingyen klímát kapott egy rászoruló család Szerencsen

Egy szerencsi cég önzetlen segítségének köszönhetően klímát kapott Labancz Tamás és családja Szerencsen. Braun Miklós és Varga Miklós a MikiKlíma vezetői értesültek Tamásék nehéz helyzetéről, és úgy döntöttek, hogy ingyenesen felszerelnek egy klímaberendezést Tamásék otthonába.

Boon.hu

Forrás: Olvasónktól

Labancz Tamás gyermekotthonban nőtt fel és családjával semmilyen kapcsolata nem volt. Asztalos szakmát megszerezve került ki az állami gondozásból. Felesége elhagyta, s a közös házukból is mennie kellett. Időközönként látogatta az egyéves fiát, és a kétéves lányát, akiket volt felesége nem megfelelően nevelt. A családvédelmi központnál sikerült elérni, hogy a gyerekek Tamáshoz kerüljenek, akiket nehéz anyagi körülmények között is nagy szeretettel egyedül nevel. A gyermekek a helyi katolikus iskola tanulói, tanulmányi eredményük jó.

A nehéz sorsú Tamás példamutató életet él

Tamás karitatív tevékenysége példamutató. A görögkatolikus egyházközségben segíti a rászoruló embereket, ő maga is lehetőségeihez mérten adományoz. A környéken lakó idős embereknek segít bevásárlásban, kertgondozásban.

A ház már megvan, csak a klíma hiányzott

Labancz Tamásnak az elmúlt hetekben sikerült saját otthonba költözni a gyermekeivel. Sorsukról értesült egy szerencsi klímaszerelő cég, a MikiKlíma. 

Be is üzemelték
Forrás: Olvasónktól

A cég tulajdonosa, Miki, és csapata úgy döntöttek, hogy ingyenesen felszerelnek egy klímaberendezést Tamásék otthonába. Ez a gesztus nemcsak a forróságot enyhítette, hanem új reményt is hozott a család életébe.

A klíma, amely felmelegítette a szíveket

A klíma felszerelésének napján Tamásék otthona igazi közösségi központtá változott. A Magyar Klímaszerelői Közösség is jelen volt, büszkén támogatva Mikiék társadalmi közösségi munkáját, illetve Béres Bence a közösség alapítója egy ajándékcsomaggal is meglepte Tamás gyermekeit. 

Forrás: Olvasónktól

Tamás meghatottan köszönte meg a segítséget. 

Ez a klíma nemcsak a levegőt hűti le, hanem a szívünket is melegíti

 - mondta. "Hálásak vagyunk Mikiéknek és a közösség minden tagjának, akik mellénk álltak ebben a nehéz időszakban."

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában