Kitüntették az iskolát

2024.06.13. 12:00

Nívódíjjal ismerték el a Szentpálit

Egy pályázati kategóriában, szektoronként egy díjat osztanak ki.

Ujlaki Attila

A Miskolci SZC Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Szakképző Iskolát a Tempus Közalapítvány az Erasmus+ Nívódíjjal ismerte el. A díjjal a kiemelkedő színvonalú projekteket megvalósító pályázók munkáját ismerték el. Egy pályázati kategóriában, szektoronként, egy díjat osztanak ki. Ezt a díjat idén a szakképzés területén a Szentpáli aratta le. 

Kiemelkedő siker

A „FOOD-TOUR: a transzverzális készségek tükrében” című, hivatkozási számú projektjük sikeres megvalósításáért, a záróbeszámoló bírálatát követően, amely 96 százalékos értékelést ért el, a Nemzeti Iroda által tett jelölés, valamint az általuk felkért szakértő javaslata alapján a Tempus Közalapítvány Kuratóriuma Erasmus+ Nívódíjat adományozott. A díjat az Erasmus+ konferencia alkalmával Budapesten adták át. Az ünnepség után, a jutalmazott 8 intézmény projektkoordinátorai szakmai közönség előtt, kerekasztalbeszélgetéseken vettek részt, ahol bemutatták megszerzett ismereteiket, megosztották projektjük eredményeit és tapasztalataikat a közönséggel. A

 színvonalas rendezvénysorozat része volt egy Nívódíj filmforgatás, valamint egy magazininterjú a díjazott szervezetek képviselőivel. Az eseményen elhangzott, hogy a Szentpáli hozzájárul a szakképzés színvonalának emeléséhez régiónkban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában