Helyi közélet

2024.06.27. 07:30

Pályázókat várnak

Bárki pályázhat számítástechnikai eszközökre

Pályázatot hirdetünk a CASE Összefogás a Társadalmi Vállalkozások Fejlődéséért Egyesület által felajánlott 500 ezer forint értékű mobil- és számítástechnikai eszköz csomag elnyerésére – olvasható az egyesület közleményében. 

Társadalmi vállalkozások, szociális célú szervezetek, intézmények, civil szervezetek, társadalmi szerveződések és magánszemélyek jelentkezését is szívesen fogadják. Jelentkezésükben kérik, töltsék ki a tagfelvételi kérelmet, mutatkozzanak be, részletezzék tevékenységüket és azt, hogyan használják fel az adományozott eszközöket társadalmi céljaik elérésének érdekében. 

A pályázat beadási határideje 2024. július 31. 20 óra. Az adományt többségi szavazással ítélik oda a kedvezményzettnek és várják azok jelentkezését is, akik a szavazásban szeretnének részt venni. Az előbbieken felül, a pályázattól függetlenül, korlátozott számban lehetőséget tudnak biztosítani a listában szereplő eszközök 22 havi kamatmentes részletfizetéssel történő megvásárlására. Várják támogatók jelentkezését az általuk felajánlott adományozási keret bővítésére is. 

A kedvezményezett a következő listából választhat eszközöket: https://www.telekom.hu/static-ut/sw/file/keszulek0as.pdf 

A pályázatokat a [email protected] címre várják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában