Közlekedés

2024.06.28. 15:00

Szombaton délután felvonulás miatt változik a villamosok és az 1G-s járatok közlekedése

Június 29-én, szombaton délután 16:30 és 16:45 között változik a villamosközlekedés, ebben az időszakban a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló autóbuszok közlekednek.

Boon.hu

Villamospótló járatok közlekednek

Fotó: MVK

A Miskolc,  Újgyőri főtér végállomásról 16:00-kor és a Felső-Majláth végállomásról 16:05-kor induló 1G-s járatok ezen a napon nem közlekednek, tájékoztatott az MVK Zrt. A villamospótló autóbuszok megállóhelyei: a Tiszai pályaudvar végállomáson az 1-es autóbuszjáratok indulóhelyén lehet felszállni; a Selyemrét és a Szinvapark/Centrum között a villamosmegállókban áll meg; a Villanyrendőr villamosmegálló helyett a 21-es autóbuszjáratok Szemere utca megállóhelyén áll meg; a Városház tér villamosmegálló helyett a 21-es autóbuszjáratok Erzsébet tér megállóhelyén áll meg; a Malomszög utcán nem a villamosmegállóban, hanem a szökőkút melletti autóbusz-megállóhelyen áll meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában