Gazdit keresünk

2024.07.08. 15:00

Ha kutyust fogadna örökbe, van néhány ajánlatunk

Teca: édes kutyaszemek

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Teca, ez a csinos kislány egy nyaralóházas övezetben járta az utcákat magányosan, ki tudja mennyi ideig, mielőtt felfedezték őt. Biztosan nem volt könnyű élete, testén több, kisebb-nagyobb sérülést találtak. Ennek ellenére kedves, barátságos és hízelgős 3 éves, ivartalanított kutyalány.

Teca

Rinti három év körüli, ivartalanított kankutya. Nagytestű, emberekkel és kutyákkal egyaránt barátságos kutyus. 1,5 éve lakik a menhelyen, előtte hajléktalan gazdája az erdőben hagyta.

 

Szergej nagyon kedves, fiatal kutyafiú. Rettegve, bőrbetegen érkezett a menhelyre pár hónappal ezelőtt. Azóta szépen meggyógyult testileg és lelkileg. A kutyákkal kifejezetten játékos, barátságos, az emberekkel eleinte kissé félénk, de percek alatt feloldódik és kedveskedik.

Szergej

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában