Fejlesztés

2024.07.02. 13:30

Miskolc: Tudja, mi épül a Kiss Ernő utcai áruházak mögött?

Két új épületet is húznak fel a Lidl takarásában.

Répássy Olívia

Az Aldi parkolójából is jól látszik az építkezés Fotó: olvasónk

Akik Diósgyőrben laknak, azoknak egészen a belvárosig kell bejönniük, ha ruhát vagy konyhai eszközöket szeretnének venni. Bár út közben található egy-egy olyan háztartási vagy alapvetően élelmiszerbolt, amiben kapható néhány darab, ezt azért mégsem nevezhetjük választékban bővelkedő szolgáltatásnak. Valljuk be, Diósgyőrből bejönni igen sok kilométer, hiszen Miskolc hosszan épült rá a Szinvára. Korábban szó volt arról, hogy esetleg egy Tescot felhúznának a Bulgárföldön, de ez a beruházás még nem jött létre, ezért továbbra is sokat kell autózniuk, buszozniuk vagy villamosozniuk azoknak, akik gyönyörű erdők ölelésében, mégis távol laknak a belvárostól. 

A Kiss Ernő utcai új épületek ugyan csak közelítenek a megoldáshoz, hiszen még így is majdnem a belvárosban vannak és nem is fedik le a szolgáltatások teljes tárházát. A két bolt közül az egyik a Rossmann lesz, a másik pedig a Pepco, ami beköltözik a Lidl mögé.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában