Helyi közélet

2024.07.23. 07:30

Robogón érkezett a színpadhoz a Star Deluxe énekesnője

A szerencsi Péntek esti lazulás sorozat legutóbbi állomásán a Star Deluxe együttes fellépése szórakoztatta a közönséget.

Boon.hu

Forrás: Szerencsi Hírek

A helyi blues-rock királya, a Star Deluxe zenekar vette birtokba a Rákóczi-várat péntek este. Bálint Tímea, az együttes frontembere stílusos bevonulásával rögtön felpezsdítette a hangulatot, hiszen egy Vespa robogón érkezett a színpadhoz. A zenei repertoár a blues és a rock legjavát ötvözte, amit a zenekar saját stílusában adott elő. Az elmúlt hetek kánikulája enyhült, így az este kellemes hőmérsékletben telt és az eső sem fenyegette a szabadtéri koncertet. A résztvevők egyaránt élvezhették a kellemes nyári estét és a kiváló zenét, ami tökéletes kombinációnak bizonyult a lazításra.

A Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár a közösségi oldalán tájékoztatott, hogy a nyár folyamán minden péntek este – augusztus 23-a kivételével – lesznek ingyenes élő koncertek a Rákóczi-vár varázslatos falai között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában