Program

2024.07.24. 14:30

Zsendülés Tállyán

A zsendülés rendezvénysorozat lassan kezdetét veszi Tállyán.

Boon.hu

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Goskova Tatiana

A Zsendülés egy olyan rendezvénysorozat, amelyet 3 pincészet hozott létre. 

Különlegességünk, hogy változatos helyszíneken, változatos boros programokkal várjuk mindazokat, akik szeretik a borokat. 

Június 27-én, körülbelül délelőtt 11 órától a szőlő nézés, a dűlőben való le heveredés lesz terítéken. Mind három pincészetnek a pezsgőiből kóstolhatnak a résztvevők.

Kerti borbár

Délután 16:00-22:00 között a Homoky Pincészet udvara átalakul egy kerti borbárrá, ahol heverészhetnek a vendégek a fűben, miközben a három pincészet (Homoky Dorka, TR Borászat, Zsirai Kata) tételeit élvezhetik. Az este folyamán lesz pét-nat, pezsgő, natúr és klasszikus tételek, száraz furmintok és desszertborok.

Indiai ételek

Nem csak iszogatni, hanem enni is lehet, de nem akármit, ugyan is az indiai gasztronómia irányába kalandoznak a szervezők. Tikka Massala, Lencse Daahlal és Naannal, illetve nem maradhat el a hozzá illő desszert sem.

A hét fogásos kóstolóhoz hasonlóan a vacsora is árhoz és regisztrációhoz kötött. A nyitott udvarba viszont regisztráció nélkül is várja a látogatókat, ha csak borozni, zenét hallgatni, beszélgetni szeretnének szombaton 16:00-tól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában