Mementó

2024.08.27. 09:00

Fájdalommal búcsúznak a sátoraljaújhelyi tűzoltók

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy dr. Sarlósi Tibor nyugállományú tűzoltó alezredes, a Sátoraljaújhelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság egykori Tűzoltási és Műszaki Mentési Osztályvezetője, parancsnokhelyettese 2024. augusztus 25-én, életének 74. évében elhunyt - tette közzé a vármegyei katasztrófavédelem.

Boon.hu

Elhunyt kollégájuktól búcsúznak a tázoltók

Forrás: Shutterstock

Fotó: A kép illusztráció

Sarlósi Tibor 1976. január 01-től teljesített szolgálatot a sátoraljaújhelyi tűzoltóság állományában. A beosztott tűzoltói évek után, a heyrothsbergi (NDK) tűzoltó szakmai iskola elvégzését követően szolgálatparancsnoki beosztásban, majd 1995. augusztus 01-től Tűzoltási és Műszaki Mentési Osztályvezetőként parancsnokhelyettesi feladatokat is ellátva tevékenykedett. Munkavégzését a precizitás, a magas szintű szakmai ismeretek alkalmazása, a határidők pontos betartása jellemezte.

Elismerések 

Sarlósi Tibornak 2002-ben a belügyminiszter érdemei elismeréseként tűzoltósági tanácsosi címet adományozott. 2004-ben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés Borsod-Abaúj-Zemplén megye Tűzvédelméért kitüntető címmel ismerte el tevékenységét. 2005. december 30-án vonult nyugállományba.

"Elhunyt kollégánk emlékét kegyelettel megőrizzük!" - írták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában