Mutatjuk

2024.08.10. 10:15

Így ünnepelte Emőd névnapját a Republic zenekar - képekkel

Emőd névnap volt augusztus 9-én. Esztendők óta ez a dél-borsodi kisváros, Emőd ünnepe is.

Boon.hu

Mindent beleadtak a Republic zenekar tagjai

Forrás: Facebook

Augusztus 9-én névnapját ünnepelte Emőd: Emőd napja volt ugyanis. Ezen a napon ingyenes koncertre várták az érdeklődőket, este fél 9-től a Republic együttes lépett fel. A Cipő halála után is aktívan működő banda fergeteges koncertet adott, felidézve a banda legismertebb, legkedveltebb slágereit.  

Láványelemekben is gazdag volt a konert Emődön
Forrás: Facebook


A szervezők a következőt tették közzé közösségi oldalunkon: "Azt gondolom, nyugodtan mondhatom, hogy köszönjük Emőd, és minden kedves rajongó nevében ezt az ajándékot.  Igazi show volt tegnap Emődön, Dél-Borsod szívében. Hosszas, több hónapos előkészìtő munka, szervezés,  izgulás, hirtelen jött  váratlan helyzetek, problémamegoldás és persze boldogság ez. Erről szól ez a mi szakmánk. Nagyon köszönjük Emőd Város Önkormányzatának a kulturális élet támogatását. Köszönjük, hogy létrejött ez a frenetikus koncert. Öröm volt látni a rengeteg helyi és persze nem helyi vidám arcot."

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában