Karrier

2024.08.01. 08:02

Koncz Zsófia lett a családokért felelős államtitkár

"Hankó Balázs miniszer úrral azért fogunk dolgozni, hogy minden támogatást megadjunk a magyar családoknak azért, hogy ezt a csodát minél többen átélhessék."

Boon.hu

Koncz Zsófia és Hankó Balázs

Forrás: Facebook

Nagyon megtisztelő számomra, hogy 2024. augusztus 1-től, családokért felelős államtitkárként folytathatom munkámat a Kulturális és Innovációs Minisztériumban

 - írta Koncz Zsófia legfrissebb közösségi média bejegyzésében. 

Hozzátette: "Anyaként nagyon jól tudom, hogy a gyermek mennyi örömet, mennyi felejthetetlen pillanatot ad, viszont nem szabad megfeledkeznünk a mindennapi kihívásokról, feladatokról sem. Hankó Balázs miniszer úrral azért fogunk dolgozni, hogy minden támogatást megadjunk a magyar családoknak azért, hogy ezt a csodát minél többen átélhessék" - hangsúlyozta. 

Politikai út

Koncz Zsófiát a 2020 októberében tartott időközi választáson Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. számú választókerületének országgyűlési képviselőjévé választották, az Országgyűlésben a Fenntartható Fejlődés Bizottsága tagja, valamint az Éghajlatvédelmi Albizottság elnöke lett. 2022-ben újraválasztották Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. számú választókerületének országgyűlési képviselőjévé. Ezt követően a Technológiai és Ipari Minisztérium, majd az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettese, parlamenti államtitkára volt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában