Megrendezheti

2024.08.17. 09:45

Szeretne egy saját miskolci régiségvásárt?

Pályázatot írt ki a miskolci önkormányzat a Miskolci Régiségvásár üzemeltetésére.

Augusztusban is rengetegen voltak a vásáron

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Nyílt pályázati felhívás útján kíván gondoskodni a miskolci önkormányzat a tulajdonában álló közterületen a Miskolci Régiségvásár üzemeltetéséről, a hír a napokban jelent meg Miskolc honlapján. A kiírás szerint a Miskolc város számára idegenforgalmi szempontból is jelentős rendezvény - amit minden hónap első vasárnapján a város belvárosában rendeznek meg - az elmúlt években mind területében, mind a látogatók létszámában jelentősen növekedett.

Két év alatt huszonnégyszer

A nyertes pályázó kötelezettséget vállal arra, hogy két éves határozott időtartamban, 24 alkalommal rendezi meg a vásárt az 1500 négyzetméteres területen. Vállalja többek között a rendezvény teljes időtartama alatt a köztisztaság és szemétszállítás biztosítását, annak költségei fedezését, valamint a rendezvény zárását követő takarítást, a vásár felügyeletét, vagyonvédelem biztosítását, a közlekedési rend és forgalomelterelés biztosítását, de feladata a vásár népszerűsítésének, marketingjének, reklámjának biztosítása is, és persze az is meghatározott, hogy mi árulható és mi nem a vásáron. 

A részletes pályázati kiírás a város honlapján olvasható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában