Adomány

2024.08.26. 18:00

Tanszerekkel segítették a rászorulókat a Miskolc Holding dolgozói-fotókkal

A Miskolc Holding és tagvállalatainak dolgozói tanszereket gyűjtöttek az iskolakezdés előtt álló, rászoruló gyermekek számára.

Gárdonyi Edina

Hasznos felszereléseket kapnak a gyerekek

Fotó: GED

Az adományokat a társaság vezérigazgatója, Dukai Zoltán adta át Grubert Rolandnak, a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete igazgatójának. 

A társadalmi felelősségvállalás fontossága

Az átadáskor Dukai Zoltán a társadalmi felelősségvállalás fontosságát hangsúlyozta, és elmondta, hogy minden évben meghatározzák a vállalat céljait ezen a téren. 

Grubert Roland és Dukai Zoltán
Fotó: GED

Kiemelte, hogy a Holding és tagvállalatainak dolgozói különösen lelkesek voltak ebben az akcióban, és számos füzetet, ceruzát, tolltartót, körzőt és hátizsákot adományoztak. Ezek az adományok nagy örömet fognak okozni a nehéz helyzetben lévő családoknak.

Miskolci családok kapják az adományokat

Grubert Roland, a Vöröskereszt megyei szervezetének vezetője köszönetet mondott a támogatásért, és hangsúlyozta, hogy az adományok olyan miskolci családokhoz fognak eljutni, akik számára a tanévkezdés jelentős anyagi terhet jelent. A Vöröskereszthez sok család fordul segítségért ilyenkor, és a gyűjtés eredményeképpen ezek a gyermekek iskolai felszereléshez jutnak, ami megkönnyíti számukra az új tanév kezdetét. Még ezen a héten eljuttatják az adományokból összeállított csomagokat a rászorulóknak.

Már többször segítettek a dolgozók

Nem először működött együtt a Miskolc Holding Zrt. és a Magyar Vöröskereszt között, mind a két szervezet vezetője kiemelte, hogy kiváló kapcsolatot ápolnak, a Holding és leányvállalatainak dolgozói nem először gyűjtöttek rászorulók számára. Felidézték a tavaly adventi időszak gyűjtését és azt, amikor egy látássérült kislány kezelésére anyagi segítséget is nyújtottak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában