Programajánló

2024.08.31. 13:00

Újra Aludttej Fesztivál Boldván

Szeptember 14-én Boldva újra megtelik élettel és ízekkel, ugyanis a Monostor téren 11. alkalommal rendeznek Aludttej Fesztivált. A hagyományok és szórakozás jegyében minden korosztály számára változatos programokat kínálnak a szervezők.

Gárdonyi Edina

Az aludttejből számos finomság készíthető, ezt be is bizonyítják

Fotó: BOON

Az esemény, amely már hagyományként él a helyiek és a környező települések lakóinak körében, idén is változatos programokkal vár minden korosztályt. A fesztivál egyik legnépszerűbb programpontja a főzőverseny, melynek zsűrijében az ismert humorista, Maksa Zoltán is helyet foglal idén. A versenyzők különböző aludttejes fogásokkal mérettetik meg magukat. 

Tehéntánc banda és thai chi

A nap folyamán a látogatók számos szórakoztató program közül választhatnak. A Tehéntánc banda vidám dallamai és a gólyalábasok mutatványai igazi fesztiváli hangulatot teremtenek, míg a rusztikus játékok és a thai chi bemutató lehetőséget adnak egy kis kikapcsolódásra és feltöltődésre. A legkisebbek számára ugrálóvár, arcfestés és egész napos gyermekprogramok biztosítanak felhőtlen szórakozást. Akik szeretnék felfedezni a település rejtett kincseit, azok csatlakozhatnak a Boldva túrához. 

Koncertek és verseny

Az élőzenei programok kedvelői sem csalódnak, hiszen a Dalárda együttes és Várhegyi Gábor sanzonjai mellett a Sky együttes, Raul és az Illés emlékzenekar is fellép, garantálva a fergeteges hangulatot. A nap egyik fénypontja a népszerű aludttejivó verseny lesz, ahol a vállalkozó kedvűek próbára tehetik magukat. A napot Dj Deka party mixe zárja.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában