Közlekedés

21 órája

Dugótlanítanak a József Attilán: kapcsoltak és kikapcsolták - képekkel

Úgy tűnik jó ötlet volt a lámpák kikapcsolása, szerdán már nem ért a Gömöri felüljáróig a sor. Dugótlanítanak végre egy munkálatnál.

Boon.hu

A MIVÍZ végez hibaelhárítást a területen

Fotó: Vajda János

Ahogy beszámoltunk róla, kedden reggel elkezdték felbontani az útburkolatot a József Attila utcán Miskolcon, a benzinkút melletti területen, ugyanis hibaelhárításba kezdett a MIVÍZ. Napközben is fennakadások voltak emiatt a forgalomban a városból kifelé tartó oldalon, a délutáni csúcsidőben azonban a Gömöri felüljáró elejéig torlódott vissza az autósor. Szerdától viszont már dugótlanítanak.

dugótlanítanak
Csőtörés javítása a József Attila úton - dugótlanítanak a lámpákkal 
Fotó: Vajda János

A problémát az is okozta, hogy a felbontás és így sávlezárás pont egy lámpás kereszteződés előtt van, így a jobban feltorlódtak a járművek, mint, ha ne len e ott lámpa. Ez nem mindig „esik le” az ilyen sávszűkítések során az érintetteknek, de most valaki időben kapcsolt, ugyanis szerda reggel már ki voltak kapcsolva, pontosabban sárgán villogóra állítva a közlekedési lámpák a Baross Gábor és a Szondy György utcai kereszteződések között, ez pedig sokat segített a dugótlanításban.

Információink szerint egyébként várhatóan két hétig tartanak majd a munkálatok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában