Forgalomváltozás

2 órája

Lezárnak egy miskolci utcát

A munkálatok az időjárási körülmények függvényében előreláthatólag szeptember 23-án jutnak el az aszfaltterítés fázisába.

Ujlaki Attila

A munkálatok remélhetőleg rövid időn belül véget érnek

Forrás: Shutterstock

Fotó: Mykola Churpita

Útszegély- és útburkolat-rekonstrukció, valamit csapadékvíz-elvezetés kialakítása folyik a Kisfaludy utca – Berzsenyi Dániel utca kereszteződésben, valamint az ott lévő autóbusz-fordulóban, a munkák azonban az autóbusz- és közúti közlekedést jelenleg még nem befolyásolják jelentős mértékben – tájékoztatta a boon.hu-t a miskolci polgármesteri hivatal.   

A munkálatok az időjárási körülmények függvényében előreláthatólag szeptember 23-án jutnak el az aszfaltterítés fázisába. Akkor reggel 8 órától üzemzárásig a buszfordulót a 3A járatok nem érintik. Az egyéb közúti forgalom számára a Berzsenyi Dániel utca zárása szeptember 23-án reggel 7 órától várhatóan szeptember 24-én reggel 7 óráig tart.   

A lezárt útszakasz és az ott található gázcseretelep megközelítésére a Kisfaludy Károly utca - Sík utca - Rét utca terelőútvonal igénybevételével is lehetőség van. A Kisfaludy Károly utca a munkavégzés teljes időtartalma alatt átjárható lesz.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában