Kutyabarátoknak

2024.09.12. 08:00

Gazdit keresünk: Alex, Elmo és Gimo talán pont önre vár!

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Boon.hu

Korábban sokszor megszökött, de ezt szeretettel orvosolni lehet Fotó: ÉM

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Alex 5 év körüli, nagytestű, ivartalanított kankutya. A gazdája évekig egy garázsba zárva tartotta testvérével együtt, mert szöktek. Mindketten soványak voltak és féltek. Következetes, erős gazdiknak ajánljuk, inkább csak egyedüli kutyának. Alex nagyon szeret sétálni, kellő mozgatással nagyon jó kutya lehetne, ha pedig elég szeretet kapna, esze ágában sem lenne szökni.

Különleges tigriscsíkos kutyalány

Elmo körülbelül 1 éves, közepes méretű, ivartalanított, torzonborz kutyalány. Soványan, félénken került be a menhelyre, de idővel szépen feloldódott és emberekkel nagyon kedves, játékos kutyalány lett belőle. Nagyon különleges, tigriscsíkos és egyben szálkás szőrű bundája van. Belőle tuti nincs még egy. Más kutyákkal dominál, de szoktatható.

Szeret barátkozni kutyákkal és emberekkel egyaránt

Gino először kölyökként lett MÁSA-lakó, 3 testvérével együtt kidobták egy zárt papírdobozban egy forgalmas út mentén. 1-2 hónap után örökbefogadták, majd körülbelül 1 év múlva sajnos visszahozták, mert Gino unatkozott napközben az udvaron és csavargott az utcán. Gino lassan kétéves, ivartalanított, közepes méretű, szeleburdi kutyafiú. Az embereket imádja, kutyákkal is barátságos. Második kutyának is jó választás lehet, így sosem lenne egyedül napközben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában