Újdonság

2024.09.12. 13:30

IVECO márkakereskedés és márkaszerviz nyílt Miskolcon (fotók)

A Zenit-Auto Rent Kft. legújabb beruházásának köszönhetően IVECO márkakereskedés és márkaszerviz nyílt Miskolcon szeptember 11-én, szerda délután. A rendezvény fókuszában az új épület ünnepélyes megnyitása valamint az IVECO 2024-es modelljeinek bemutatása állt.

Galambos Eszter

Az IVECO legújabb Márkakereskedésének és Márkaszervizének megnyitója

Fotó: Vajda János

Soós Tibor, a Zenit-Auto Rent Kft. ügyvezető tulajdonosa megnyitó beszédében elmondta, hogy ezzel a beruházással cégük élete egy újabb mérföldkőhöz érkezett, és úgy gondolja, hogy ez a régióban is új lehetőségeket nyit meg. Majd hozzátette:

„A beruházás kétmilliárd forintnyi keretösszegből valósult meg és egy új korszak kezdetét látjuk benne. Olyan teljesítményeket várunk el ettől a beruházástól, hogy az ügyfeleinket a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni.”

Az épületről az ügyvezető elmondta, hogy egy modern és okos épület. Hozzátette, hogy minden igényt kielégít, ami a mai korszerű szervizeknek az elvárása. Létrehozásával céljuk a legszélesebb ügyfélkör számára professzionális szolgáltatások biztosítása, legyen szó autóértékesítésről, szervizről vagy bármely más szolgáltatásról. A beruházást a Zenit-Auto Rent Kft. valósította meg, amely már 27 éve meghatározó szereplője a flottaszolgáltatási piacnak és mindig is a komplexitás volt a cég célja, ez volt a munka központi eleme. Az ügyvezető tulajdonos kiemelte:

Itt vagyunk egy új épületben, egy új korszakban, egy új céggel, a Truck n' Fleet Kft.-vel de ugyanaz az elkötelezettség a minőség iránt, ugyanaz a tisztelet az ügyfelek iránt, amit az elmúlt negyed évszázadban képviseltünk és úgy gondolom, ezt visszük itt tovább.”

Majd beszédében kitért arra is, hogy a tevékenységeket márkafüggetlenül végzik majd, legyen az teherautó, busz vagy akár személyautó javítása. Megköszönte a kollégáinak azt a munkát, amivel biztosították azt a hátteret, amivel ez az ünnepélyes alkalom megvalósulhatott.

iveco053
Az IVECO legújabb márkakereskedésének és márkaszervizének megnyitója. A képen: Molnár Tamás, az Echo-Tech Vision Kft. ügyvezetője, Emilio Parato, az IVECO kelet-európai régiójának igazgatója, Soós Tibor, a Zenit-Autó Rent Kft. ügyvezető tulajdonosa, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő és Turóczi Attila, a Truck'n Fleet kft. ügyvezetője vágja el a szalagot
Fotó: Vajda János

Komplett szolgáltatási központot hoztak létre 

Turóczi Attila, a Truck n’ Fleet Kft. ügyvezető igazgatója örömét fejezte ki, hogy sikerült létrehozni ezt az új beruházást ebben a régióban. Szólt arról, hogy ez a projekt számára nemcsak egy új kihívás, hanem olyan lehetőség is, ahol kamatoztathatja az eddig megszerzett tapasztalatait. Kiemelte, hogy az elmúlt fél évben alkalma nyílt megismerni a Zenit-Auto Rent Kft. működését és értékeit, ezekkel teljes mértékben tudott azonosulni.

Hangsúlyozta, a most átadott létesítmény nem csupán egy új épület, hanem egy olyan komplett szolgáltatási központ, amely számos különlegességgel egészül ki. Rendelkezésre áll külön vizsgasor, amelyen bármilyen gépjárművet vizsgáztatni lehet, de lehetséges CNG és LNG hajtású gépjárművek javítása, valamint az épületben busz és kamionmosó is helyet kapott. Két lakás is található az épületen belül, ahol a szervizes kollégákat tudják elszállásolni, itt sofőrpihenőt is kialakítottak. Ezenkívül rövidesen a pótkocsik szervizelését és biztosítási ügyintézést is szeretnének felvenni a portfóliók közé.

„Szeretnénk, ha ügyfeleink nem csupán elégedettek lennének a szolgáltatásainkkal, hanem vissza is térnének hozzánk, mert úgy érzik, itt a legjobb kezekben vannak” - zárta ünnepi gondolatait.

Világcéget köszönthetünk Miskolcon 

Majd Csöbör Katalin országgyűlési képviselő mondott köszöntőt, amelyben kitért a beruházás jelentőségére ebben a régióban.

„Évtizedekkel ezelőtt csak álmodoztunk hasonló beruházásokról, hiába volt megfelelő munkaerő, de a fejletlen infrastruktúra miatt bizony az IVECO-hoz hasonló nagyvállalatok, inkább a dunántúli nagyvárosokat választották. Tizennégy éve a kormány és jómagam igyekszünk azon dolgozni, hogy megfelelő körülményeket biztosítsunk a már meglévő és az ide települni szándékozó cégek számára, ezért soha nem látott mértékű infrastrukturális fejlesztésekbe kezdtünk azért, hogy minél több céget tudjunk ebbe a régióba csábítani. Célunk, hogy a Miskolcon és környéken élőknek legyen munkahelye. Ezeknek a fejlesztésnek köszönhetően köszönthetjük itt a legújabb világcéget az IVECO-t” - zárta gondolatait, majd gratulált Soós Tibornak a beruházáshoz.

A programon jelen volt és beszédet mondott Molnár Tamás, az ECO-tech visiON Kft. ügyvezető igazgatója, Emilio Parato az IVECO Kelet-Európai régiójának igazgatója, majd Csepregi László, Horváth Viktor és Nyúl Benjámin mutatták be az Iveco márka 2024-es modellpalettájának képviselőit.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában