Lehetőséget kell adni a tehetség kibontakoztatásához

Galambos Eszter újságíró beszélgetett Fekete Ágnessel, a Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány elnökével a kiBOONtakozó podcastban.

Galambos Eszter

Fekete Ágnes

Fotó: Vajda János

A Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány 2016 augusztusában jött létre elsősorban azzal a céllal, hogy a hangszeres zene és énekes előadó művészet területén mozgó tehetséges borsodi fiatalokat felkarolja. Az alapítvány munkáját 2023-ban Miskolc Megyei Jogú Város NÍVÓ Díjjal ismerte el.

fekete_agnes005
Fekete Ágnes a Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány elnöke 
Fotó: Vajda János

A beszélgetésből kiderül, hogy mi visz rá egy édesanyát, hogy miután saját művészi tehetséggel megáldott fiát segítette karrierjében, más fiataloknak is segítő kezet nyújtson és egy alapítványt hozzon létre. A podcastből többek között azt is megtudhatjuk, hogy milyen érzés lehet egy musical táborban részt vevő borsodi fiatalnak, amikor Szolnoki Péter énekes, dalszerző a Bon-Bon együttes frontembere leül mellé és tanácsokkal próbálja segíteni.


 Még több podcast a boon.hu oldalán.   

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában