Fellépés

2024.09.02. 09:00

Közzéteszik a szemetelők adatait Szendrőn

Úgy döntött az önkormányzat, hogy nyilvánosságra hozzák azok adatait, akik bizonyított illegális szemetet raknak le a város terültén.

Boon.hu

Forrás: Szendrő Város Önkormányzata

A szemetelők monogramját, az utcát, ahol laknak, illetve az autójuk rendszámát is közzé teszik, így is harcolnak a városban az illegális hulladék lerakók megszüntetése érdekében.

„Önkormányzatunk nagy erőfeszítéseket tesz a város területén és környékén található illegális hulladék lerakók megszüntetése érdekében. Ennek ellenére az itt élők közül többen további hulladék lerakással szennyezik környezetünket. A megszüntetésen túl több lehetőséggel élve folyamatosan figyeljük a területeinket (kamerás figyeléssel, településőrök, vadásztársaságok, mezőgazdasági vállalkozók bevonásával) és a szabálytalankodó lakosok ellen eljárást indítunk. Az eljáráson túl az elkövetkezendő időben folyamatosan közöljük a tetten ért szabálytalankodók, fotókkal bizonyított szabálysértéseit.

1. Bontott autó alkatrészeket és egyéb hulladékot helyezett el Szendrő-Galvács közötti területen D. M., Szendrő Váraljai úti lakos. A közölt fotókon pontos elérhetősége és kiléte megtalálható.

2. Főként építési törmeléket helyezett el, 2024. augusztus 28.-án, délután 13 óra 30 perckor a ROH-428 forgalmi rendszámú Audi típusú személygépkocsival vontatott utánfutóról S. D. Szendrő, Széchenyi úti lakos, Szendrő-Szalonna közötti mezőgazdasági területen.

3. 2024. augusztus 28.-án ruha adományok osztását követően a Szendrő, Árpád úti területen különböző ruha darabokat hagytak ott az adományozók” – írta a város közösségi oldalára felkerült bejegyzésben Szaniszló János polgármester.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában