A nap legfontosabb hírei

2 órája

Sem a távhő, sem a koronavírus nem tétlenkedik

Fázunk, mert megérkezett a hideg, viszont tudjuk, mely miskolci vásárolta meg a vasbetonvázat a Futó utcán: ezt hozta a hétfő. Hírösszefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplénből.

Itt van sz ősz... A kellemes illatok, a színes termények... és a hideg szobák időszaka

Fotó: MW

Mi az a XEC? Jó ha megjegyezzük, egy új covid-variáns ütötte fel a fejét Európában, ami már megjelent vármegyénkben is. Többek között erről is írt ma portálunk. 

Olvashattak cikket arról a nőről is, aki megszúrta magát, hogy így szabadulhasson fogva tartójától. A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt a férfi ellen. 

A NAV sem tétlenkedett, különleges módon, mágnes segítségével szűrt ki egy céget a vizsgálatai során. A fizikai vizsgálat így alátámasztotta a pénzügyőrök gyanúját: a megvizsgált termékek után a gazdálkodónak a magasabb vámot is meg kellett volna fizetnie. 

Nincs többé titok, most már tudjuk – a földhivatali bejegyzés segített ebben –, hogy ki az új tulajdonosa a vasbetonváznak a Futó utcán, Hejőcsabán. Továbbra is kérdés, hogy mit szeretne oda építeni. 

Itt van az ősz, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy erősen lecsökkent a hőmérséklet. Olyannyira, hogy a távhőszolgáltató Mihő úgy döntött, beindítja a fűtést a vármegyeszékhelyen.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában