Születésnap

2 órája

35 gyertyát fújt el a tortán a Zsolca Táncegyüttes

Már a harmadik X-en is jócskán túllépett, így 35. szülinapját ünnepelte Felsőzsolca táncos csapat.

Édes Richárd

A jubileumi rendezvényen

Forrás: A Zsolca Táncegyüttes Facebook-oldala

A szombati jubileumi gálán felcsendültek legnagyobb slágereik. A gálának a Rendezvények Háza adott otthont szombaton 17 órától.

Számos vármegyei településen csaptak már remek hangulatot fellépésükkel, tovább öregbítve Felsőzsolca jó hírét.

A Zsolca Táncegyüttesben jelenleg 25 aktív tag ropja a táncot a felnőttek között, és több mint egy éve az óvodás csoportjuk is mosolyogva táncol a zene ritmusára.

Az elmúlt több mint három évtized során a zenekar már nem csupán közösség, hanem olyan, akár egy kis család, összetartásukat még a Covid-kihívásai sem tudták megtörni. Táncház sorozattal és vidám élő zenével, hangulatos tánctanítással hozták közelebb a muzsikát az érdeklődőkhöz, és rendszeresen színpadra lépnek városi rendezvényeken, legyen szó jótékonysági futásról, disznótorosról vagy közös főzésről.

A jubileumi két felvonásos gálán minden korcsoportjukból felléptek a táncosaik az egész estés, két felvonásos gálán, amely visszatekintett az elmúlt 35 év legnagyobb eseményeire.

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában