Program

2 órája

Éjszaka is folytatták Miskolc takarítását, rendbetételét – fotók

Hajléktalanok is dolgoztak a gyalogátkelők felfestésénél.

Boon.hu

Hajléktalanok is dolgoztak

Forrás: Facebook/Hollósy András

Ahogy arról beszámoltunk, csütörtök reggel startolt a város történetének legnagyobb takarítási akciója. Az őszi nagytakarítás Miskolc egész területére kiterjed. A következő egy hónapban 50 résztvevő 17 munkagéppel dolgozik majd az őszi nagytakarítás 24 kiemelt helyszínén.

Tóth-Szántai József, Miskolc polgármestere a program indulásánál elmondta, csütörtök este a miskolci hajléktalanoknak szerveztek egy programot. 22 óra után a város különböző pontjain a hajléktalanok útburkolati jeleket festenek fel, ők is részt vesznek a Bükk Városa Programban.

Forrás: Facebook/Hollósy András

A program egyik koordinátora Hollósy András alpolgármester, aki a közösségi oldalán osztotta meg, hogy éjszaka is folytatták a munkát, így péntek reggelre hat gyalogos átkelőhely újult meg a belvárosban. „Ebben a programban hajléktalanok dolgoznak, célunk, hogy segítsük őket és minél hamarabb visszavezessük őket a munka világába” – tette hozzá.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában