Wine Run Mád

2 órája

Az ősz legőrültebb futóversenye Mádon - Fotók

Nem egyszerűen csak futottak Mádon a vállalkozó kedvűek. A Wine Run Mád 2024 rendezvény egy őrült jelmezes futóverseny és pazar gasztroparti volt.

Bónusné Nánási Regina

A Wine Run Mád 2024 elnevezésű rendezvény már pénteken elkezdődött. Ez a nap a hedonistáknak szólt; egy ízekben gazdag Pasta Partyn vehettek részt azok, akik előzőleg regisztráltak. Természetesen a borkóstolás sem maradhatott el. A futóverseny másnap vette kezdetét Mádon.

futóverseny Mád Wine Run Mád 2024
Futóverseny jelmezben Mádon
Fotó: Olvasó

Jelmezes futóverseny Mádon

Az őrület szombaton vette kezdetét a (jelmezes) futóversennyel. Két távon, 6,5 és 12 kilóméteren indulhattak a vállalkozó kedvűek. A borús idő sem szegte kedvét a futni vágyóknak. Igazán kitettek magukért: viccesebbnél viccesebb cuccokban vágtak neki a távoknak. Az ősz legőrültebb futóversenyén a frissítőpontokon szuper borok, pazar fogások és minikoncertek várták a fáradt futókat.

A rendezvény ideje alatt Mád számos hangulatos étteremmel, nyitott pincészetekkel, finom falatokkal és tele poharakkal várta a kísérőket, családtagokat, szurkolókat és lelkes nézőket is. Este nyolckor Bohemian Betyars koncert, majd After Party zárja a napot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában