Idősek hónapja

1 órája

A szépkorúakat köszöntötték Golopon

Október 3-án, a délutáni órákban megtelt a golopi közösségi terem, amikor a helyiek idősek napi köszöntésre gyűltek össze.

Boon.hu

Köszöntés Golopon

Forrás: Golop

Az eseményt Angelovics Helga polgármester nyitotta meg, aki szívélyesen üdvözölte Golopon a megjelent időseket, köszönetet mondva nekik az évtizedeken átívelő tapasztalataikért, bölcsességükért és a közösségért tett fáradhatatlan munkájukért. 

A tánc sem maradt el Golopon
Forrás: Golop

A rendezvény vendége Kossuth Gergő, Aranyhang díjas énekes volt, aki egy nosztalgikus zenei összeállítással érkezett. A bel canto műfaj elismert képviselője korai sikereit a Budapesti Operettszínházban játszott főszerepeinek köszönhette. Előadása során felcsendültek közismert magyar nóták, népszerű operett részletek, romantikus táncdalok és örökzöld slágerek, melyek az idősebb korosztály számára sok kedves emléket idéztek fel. A közönség lelkesen énekelt az előadóval, volt, aki táncra is perdült.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában