Hétfői cikkeinkből válogattunk

2 órája

Hírösszefoglaló: menesztették a Miskolc Holding vezetőségét, és kiderült a Kocsonyafesztivál időpontja

Tovább gyűrűzik a konfliktus a miskolci közlekedési vállalat és a volt alpolgármester között, valamint botrány volt a Nyíregyháza-DVTK focimeccs kezdőrúgása körül. Ezekről is olvashattak hétfőn portálunkon.

Boon.hu

Fotó: Bujdos Tibor

A Miskolc Holding vezetőségének azonnali menesztését rendkívüli közgyűlésen szavazta meg a miskolci önkormányzat. Tóth-Szántai József polgármester szerint a város zavartalan működéséhez új, hatékonyabb vezetésre van szükség.

A miskolci közlekedési vállalat, az MVK és a volt alpolgármester, Badány Lajos között éles konfliktus alakult ki. Badány Lajos feljelentése – és közleménye –, illetve az MVK ellenfeljelentése kapcsán beszélgettünk Borsos Istvánnal, az MVK Üzemi Tanácsának elnökével.

Kiderült a jubileumi, 25. miskolci Kocsonyafesztivál időpontja, melyet igazán sajátos módon hoztak nyilvánosságra a szervezők.

A DVTK nyíregyházi mérkőzése egy érdekes incidenssel indult, amikor a játékvezető nem engedélyezte egy DVTK-mezes szurkolónak a kezdőrúgás elvégzését, mivel ez provokatívnak minősült a Nyíregyháza stadionjában. Az esetre sokféle reakció érkezett, de az MLSZ a biztonsági szempontokat hangsúlyozva támogatta a bíró döntését.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában