A nap hírei

2 órája

Pónik lepték el a forgalmas főutat, díjazták Hope hősiességét

Friss híreink között szerepel történelmi távlatokon átívelő szerelmi történet, főútra szabadult rejtelmes pónik, és a Miskolci Egyetem egy részének eladásáról is írunk.

Boon.hu

Az egykori tüdőszanatórium épülete a Csanyikban

Fotó: Vajda János

Elszabadult lőerő Pálházán: póniszerű lovak bukkantak fel Sátoraljaújhely után a 37-es úton.

Harmincas miskolci férfi feleséget keres magának – olvashatjuk a házassági hirdetést. Azonban a sztori nem mai: valamikor a múlt századelőn játszódik.

Az Év Hős Kutyája cím birtokosa lett Hope, Lehoczki László kutyája a legnagyobb közösségi oldal szavazásán. A díjat október 23-án szerdán adták át a miskolci Mancs szobornál.

Megújult erővel folytatódott az őszi nagytakarítás Miskolcon. Matiscsák Éva alpolgármester tizenöt női önkéntessel segítette a takarítási munkálatokat, mert női szemmel még észrevehetőbb, mitől lesz szebb és megnyerő a főutca.

Eladó a Miskolci Egyetem? Néhány épületet mindenesetre eladásra kínálnak belőle. 2.2 milliárd forintos irányárat szabtak meg, 64 ezer négyzetméteren.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában