A nap legfontosabb hírei

2 órája

Hírösszefoglaló: új időszámítás kezdődött kedden Miskolcon

Hivatalba lépett Miskolc új polgármestere, Tóth-Szántai József. Medvét láttak vármegyénkben, és eladták az üvegkupolás épületet Nyéknél. Ezeket hozta a kedd: a nap legfontosabb hírei Borsod-Abaúj-Zemplénből.

Tóth-Szántai József polgármester ésVeres Pál leköszönő polgármester

Fotó: Vajda János

Október 1., ez alkalommal nemcsak a zene világnapja vagy az idősek napja miatt fontos dátum, hanem azért is, mert ezen a napon új időszámítás kezdődik a miskolci önkormányzatban, új polgármester,  Tóth-Szántai József lépett hivatalba Miskolcon. Ott voltunk az átadás-átvételi ceremónián a városházán. 

A nap során beszámoltunk arról is, hogy medvét láttak vármegyénkben, mégpedig a palinai gyümölcsösben észlelték az állatot. 

Jó útra tért az iskolai mészárlást tervező fiú, legalább is ő ezt állítja. A fiatal ügyét, aki iskolai tömegmészárlást tervezett egy évvel ezelőtt és azóta javítóintézetben van, a napokban tárgyalja a bíróság. 

Gazdára talált az üvegkupolás épület Nyékládháza és Mályi között. A különleges épület két évtizeden át üresen állt, még nem tudni, pontosan mit tervez oda új tulajdonosa.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában