Spider mentőcsoport

2 órája

Meg kell műteni Lehoczki Lászlót

A Spider mentőcsoport tevékenységét Lehoczki László nevelt lánya, Binda Nikoletta vette át.

Boon.hu

Lehoczki László és hős kutyája, Hope

Forrás: Facebook

"Szeretnénk megköszönni azt az összefogást és szeretetet, amit tapasztaltunk a Laci vérkérése kapcsán. Elképesztő sokan voltatok vért adni az ő részére irányítottan, nem tudunk elég hálásak lenni!" - tette közzé Lehoczki László hivatalos Facebook-oldalán felesége, Lehoczki Beatrix. 

A bejegyzésből megtudtuk: "Laci nagyon szépen reagált a kezelésekre, de időközben szükségessé vált egy műtét is. Minden jól halad, Ő egy fantasztikus ember, egy igazi hős, már alig várjuk, hogy ismét itthon legyen! Köszönjük szépen, hogy tiszteletben tartjátok a Laci magánéletének részleteit, hiszen azért ez mégsem közügy, és tudjuk, hogy az ember a családja körében regenerálódik a legjobban!"

A mentés nem áll le 

Mint megtudtuk, a Spider mentőcsoport tevékenysége Lehoczki László betegeskedése közben tovább működik, vezetését - Lehoczki László megbízásából nevelt lánya, Binda Nikoletta vette át erre az időszakra. "Niki 20 éve Laci mellett tanul és dolgozik, Laci már évek óta készíti őt fel a mentésvezetésre - írja Lehoczki Beatrix. - Megkérnénk tehát mindenkit, hogy mindennemű kérdés és riasztás esetén őt keressék. Laci telefonja Niki telefonjára van irányítva, így közvetlenül el lehet őt érni."

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában