Vadásznap

2 órája

Minden a vadászatról szólt Encsen

Az október 5-én először megrendezett Abaúj térségi Vadásznap és Trófeaszemle hatalmas élményt nyújtott minden szakmabelinek és a vadászat iránt érdeklődőknek Encsen, a Millenniumi parkban.

Boon.hu

Dianák...

Forrás: Facebook

A színes programok és a különleges bemutatók egyedülálló lehetőséget biztosítottak arra, hogy a látogatók közelebb kerüljenek a vadászati hagyományokhoz és a természeti értékekhez. Az esemény ökumenikus istentisztelettel vette kezdetét. Ezt követően ünnepi beszédek hangzottak el, majd országos és vármegyei elismeréseket adtak át a vadászati kultúra ápolásáért és kiemelkedő vadászati eredményekért.

Vadásztrófeák az encsi vadásznapon
Forrás: Facebook

A nap folyamán számos különleges program várta a látogatókat. Az utcazenészek hangulatos fellépései és a néptánc előadások mellett a solymászbemutató valamint az állathang- és szarvasbőgés-bemutatók is nagy sikert arattak.
A vadászkutyák bemutatóján a különböző fajták munkaképességeit és intelligenciáját ismerhették meg az érdeklődők. Az íjászok és a fafaragók lehetőséget biztosítottak a látogatóknak, hogy kipróbálják ezeket a hagyományos tevékenységeket. Több vadásztársaság szabadtéri trófeabemutatójában is gyönyörködhettek a résztvevők, valamint terepjáró kiállítás is színesítette a rendezvényt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában