Ünnepség

3 órája

Monokon a szépkorúakat ünnepelték

Szívhez szóló ünnepséggel köszöntötték Monok település szépkorú lakóit szombaton.

Boon.hu

A legkisebbek is köszöntötték a legidősebbeket

Forrás: facebook

A monoki időseket dr. Koncz Zsófia, családokért felelős államtitkár és a térség országgyűlési képviselője is köszöntötte. Az esemény hangulatát a helyi Micimackó Óvoda gyermekei alapozták meg, akik kedves, szívet melengető műsorral örvendeztették meg a megjelenteket. A legfiatalabb generáció fellépését követően a Levendula Nyugdíjas Klub tagjai léptek színpadra Gergelyné László Marika irányításával. 
A rendezvényen külön köszöntötték Mészárosné Kovács Arankát, aki hetvenedik születésnapját ünnepelte. A nyugdíjas pedagógus hosszú éveken át kiemelkedő munkát végzett a közösségért. A délutáni programot Jancsó Dóra és Cselepák Balázs színművészek zenés előadása koronázta meg.
Az esemény során a település legidősebb lakóit, valamint a kerek házassági évfordulójukat ünneplő párokat is köszöntötték, akik 50, 60 vagy akár még több éve élnek együtt boldog házasságban. Ők a közösség számára az összetartás és kitartás élő példái.

Önmagát becsüli meg minden nemzedék azáltal, hogy tudomásul veszi: a világ nem vele kezdődött

– idézte Sütő Andrást Bártfay Emese polgármester.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában