Köszöntő

2 órája

A szépkorúakat ünnepelték Emődön Straub Dezsővel

A településen élő, hetvenedik életévüket betöltő időseknek szervezett ebéddel egybekötött zenés programot Emőd város önkormányzata. Október 19-én, szombaton megtelt az Emődi Művelődési Ház és Könyvtár.

Boon.hu

A polgármester közöntötte az emődoi időseket

Forrás: Emőd

Bódi Csaba, a település polgármestere köszöntőjében hosszasan méltatta a helyi szépkorúakat, akik évtizedeken át dolgoztak szeretett településükért. Az előző évekhez hasonlóan, idén is kiemelt figyelmet kapott a település két legidősebb lakója. A jelen lévők közel hölgyek részéről a kilencvenkét éves Kovács Bélánét, az urak részéről nyolcvankilenc éves Varga Lászlót érte az a megtiszteltetés, hogy a város polgármestere külön köszöntötte őket.

Hatalmas siker volt

Az esemény vendég előadója, a Jászai Mari- díjas színész, rendező Straub Dezső volt, aki kitűnő hangulatot varázsolt humoros, zenés műsorával. A hatalmas vastaps után, az ebéd felszolgálása közben az Emődi Senior Örömtánc Klub szórakoztatta a közönséget.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában