Tisztújítás

2 órája

Új vármegyei vezetése lett a KDNP-nek

A Kereszténydemokrata Néppárt Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Választmánya tisztújító választmányi ülést tartott.

A Kereszténydemokrata Néppárt Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Választmánya tisztújító választmányi ülést tartott, ahol Molnár Pétert, a KDNP miskolci elnökét választották meg vármegyei elnöknek, ezzel a Vármegyei Választmány elnökének. Az alapszabály értelmében két alelnököt és öt elnökségi tagot is választott a grémium. Alelnök lett Varga Béla, a KDNP olaszliszkai elnöke és a település polgármestere, valamint dr. Zsemkó Attila, edelényi KDNP elnök és önkormányzati képviselő.

Az elnökség tagjai: 

  • Fekete Imre tiszaújvárvárosi KDNP elnök,
  • Kolozsi Ádám putnoki elnök,
  • Obbágy Csaba ózdi elnök,
  • Radomszki Levente, a miskolci KDNP elnökségi tagja és
  • Sebes Péter, a sátoraljaújhelyi KDNP tagja.

A választmány a vármegyéből a KDNP Országos Elnökségébe Molnár Pétert delegálta. 

A vármegyei választmányi ülésen jelen volt dr. Latorcai Csaba, a KDNP ügyvezető alelnöke is, aki a párt és a tagság előtt álló feladatokról, célokról szólt a köszöntőjében. A megválasztása után Molnár Péter megköszönte a leköszönő elnökség és dr. Csiba Gábor korábbi elnök munkáját. Elmondta, szeretné, ha még láthatóbb lenne a vármegyében a KDNP, ha lennének újabb programok, az alapszervezetek is jobban megismernék egymást és újak is szerveződnének.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában