Helyi közélet

2016.08.28. 13:21

A barátság, a tánc szeretete összeköt

Tiszaújváros - A tiszaújvárosi Fitt-Dance tánccsoport és a debreceni All-Round Force táncosai közös hiphop workshopot rendeztek Tiszaújvárosban.

Tiszaújváros - A tiszaújvárosi Fitt-Dance tánccsoport és a debreceni All-Round Force táncosai közös hiphop workshopot rendeztek Tiszaújvárosban.

A táncosok három képzett tánctanártól – Katlan Judit, Viski Anita és Bócsi Attila –, három különböző stílusban tanulhattak mozdulatokat, lépéseket egész napon át. – A napot közös bemelegítéssel kezdtük, majd a tánciskolák bemutatkoztak egymásnak egy-egy produkcióval – mondta Bócsi Attila. – Ezután Katlan Judit, a Fitt-Dance tánc­oktatója a street jazz stílust ismertette meg a táncosokkal.

Kora délután a breakalapokat ismerhették meg a résztvevők, illetve a bátrabbak kipróbálhattak néhány nehezebb figurát is, természetesen az oktató, Attila segítségével. A harmadik órát Viski Anita, a debreceni All-Round Force táncoktatója tartotta, aki old school stílusban alkotott koreográfiával készült erre a napra.

A három táncoktató a rendezvényt a barátságos együttműködés jegyében szervezte, hangsúlyozva, hogy a tánc­csapatok nem ellenfeleik egymásnak, hiszen a tánc szeretete összeköti őket. Ennek megpecsételésére valamennyi résztvevő a nap végén emléklapot kapott.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában