Koncert

2024.06.28. 15:30

Mezőkövesden ad koncertet a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara

Mezőkövesdre érkezik a Zenélő Magyarország programsorozat. A programsorozat élő zenével tölti meg Magyarország közkedvelt turisztikai célpontjait június 29-én és 30-án.

Boon.hu

20230702 Körmend A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara immár negyedik alkalommal vitte házhoz a legszebb klasszikus és filmzenei dallamokat. Körmenden, a Szabadság téren, a Mária Immaculata szobor mellett hallhatta a remek zenészeket a közönség. Az ingyenes kamarazenekari koncert a Zenélő Magyarország című programsorozat része. Fotó: Jámbori Tamás JT Vas Népe Képen: A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának koncertje

Fotó: Jambori Tamas

A program június 29-én 19 órakor érkezik Mezőkövesdre, ahol is a Szimfonikus Zenekar művészei adnak kamarazenei koncertet a Közösségi Ház előtt. A szabadtéri kamarakoncert ingyenes. A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara immár ötödik alkalommal viszi házhoz a legszebb klasszikus és filmzenei dallamokat. A fafúvós-vonós, rézfúvós és vonós kamarazenei együttesek műsora igazodik a könnyed hétvégi programokhoz, így az érdeklődők kötetlenül élvezhetik az előadásokat a pezsgő nyári estéken.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában