Mezőkövesd Zsóry FC

2019.07.12. 13:00

Budu Zivzivadze három évre a mezőkövesdieké

Három játékos sorsa szombaton délután dől el a fürdővárosiaknál.

Kolodzey Tamás

Tóth László

Forrás: ÉM

Megváltozott a Mezőkövesd Zsóry FC NB I.-es csapatának szombatra kiírt, zárt kapus felkészülési mérkőzése. A sárga-kékek az ukrán másodosztályú FC Minaj gárdájával 14 órától a stadionban vívják 2×60 perces találkozójukat.

Hétfőtől táboroznak

– Éppen úton vagyok hazafelé – mondta a vonal végén Csákány Csaba, a borsodiak technikai vezetője, majd hozzátette: – a festői szépségű Terme Catez városában viziteltem: a szlovéniai üdülővárosban edzőtáborozunk július 15-én, hétfőtől. Három pálya közül választhatunk, és természetesen a termálfürdőt is igénybe vehetjük.

A Vasas FC elleni, szerdán tartott fővárosi edzőmérkőzésen több labdarúgó is próbázott. Róluk ezeket mondta Tóth László szakmai igazgató:

– Issamodibo Sidibe nigeri támadó, Őri Dominik – aki egy spanyolországi harmadik ligás csapatnál öt évet töltött el – középpályás, és Viktor Riashko belső védő esetleges szerződtetéséről várhatóan szombaton dönt a szakmai stábunk, Baráth Gábor középpályás viszont nem kerül a gárda keretébe.

A csütörtök híre, hogy Budu Zivzivadze csatlakozott a kerethez. A 25 éves center eddig négy alkalommal szerepelt Grúzia nemzeti együttesében, hazájában pedig kétszer is gólkirályként fejezte be a bajnokságot. A hároméves szerződést aláíró támadó Grúzián belül a Dinamo Tbilisi, a Torpedo Kutaisi, az FC Samtredia csapataiban szerepelt, míg külföldön a dán Esjberg együttesében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában