DVTK

2019.07.15. 07:30

Felkészülési siker

Ötödik nyári felkészülési mérkőzését vívta szombaton idegenben a Diósgyőri VTK NB I.-es labdarúgócsapata.

Fernando Miguel Fernández Escribano

Forrás: ÉM-archívum

Fotó: Ádám János

A piros-fehérek Kisvárdán léptek pályára.

Kisvárda Master Good–Diósgyőri VTK 0–1 (0–0)

Kisvárda, 300 néző. V.: Takács J.

Kisvárda: Zöldesi (Minca, 62.) – Melnyik (Hej, 62.), Berios (Elek, 86.), Kravchenko (Rubus, 64.), Protic – Lucas (Szőr L., 78.), Tsoukalas – Gosztonyi, Grozav (Baranyai, 75.), Sassá (Ilic, 56.) – Tischler (Seco, 46.). Vezetőedző: Miriuta László.

DVTK: Danilovic – Shestakov (Zsolnai, 66.), Brkovic (Ndzoumou, 32.), Tamás (Juhar, 66.), Vági (Polgár, 66.) – Adukor (Szűcs K., 32.), Szabó Bence (Márkvárt, 66.) – Tóth Borisz, Tóth Barnabás (Hasani, 66.), Tajti (Orosz, 32.) – Óvári (Prosser, 66.). Vezetőedző: Fernando Miguel Fernández Escribano.

Gólszerző: Hasani (0–1) a 86. percben.

Fernando Miguel Fernández Escribano: – Nagyon elégedett vagyok a mai teljesítménnyel, ez volt az eddigi legjobb meccsünk, ráadásul egy jó ellenféllel játszottunk. A Kisvárda szinte a komplett keretét meg tudta tartani, és erős csapattal álltak fel ellenünk. Szervezettek és végig fegyelmezettek voltunk. Látszik a fiatalokon a fejlődés, és az újak is egyre jobb teljesítményt nyújtanak. Véleményem szerint ez volt a legjobb hetünk a felkészülés alatt.

A DVTK legközelebb szerdán 17 órától az MTK Budapest vendége lesz a Hidegkuti Nándor Stadionban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában