Helyi sport

4 órája

,,Külön öröm, hogy tudtam játéklehetőséget adni a kevesebbet játszó játékosaimnak is"

Röplabda: Extraliga, NB I Liga

Férfi röplabda NB I, Extraliga, alapszakasz 4. forduló 
Dunaújvárosi KSE – MEAFC-Peka Bau 0:3 (-17, -13, -20)
Dunaújváros, 45 néző. V.: Selega, Kiss N.
Dunaújvárosi KSE: Rostás 6, Makó 3, Papp T. 3, Cserép 4, Németh Z. 7, Peredi 2. Csere: Béres (liberó), Vadász 3, Borgatti. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.
MEAFC-Peka Bau: Kostovic 3, Dobovics 6, Simkó 11, Dóczi 4, Komlósi 17, Piwowarczyk 10. Csere: Fenyvesi (liberó), Kondor (liberó), Pejtsik 1, Gombkötő 2. Vezetőedző: Kovács Zoltán.
Tomanóczy Tibor: – A támadásaink sajnos kritikán aluliak voltak, s bár voltak felvillanásaink, ezekből sem volt elég. Voltak játékosaink, akik megkapták a lehetőséget a bizonyításra, de sajnos nem tudtak élni vele. Nehezen tudom felfogni, hogy gyakorlunk valamit, beszélünk valamiről és nem látom vissza a pályán. Ez nem technikai probléma, ezek a dolgok elsősorban fejben dőlnek el, mert, ha odafigyelnek és csak a sporttal, csak a játékkal foglalkoznak, akkor vannak nagyon szép labdamenetek, jó játékok. Ez a Miskolc nem volt annyira acélos, hogy ne tudtunk volna szettet rabolni még ezzel a csonka csapattal sem, de nem volt egy olyan harcos legény sem a pályán, aki a hátára vette volna a csapatot. Ezen sürgősen javítanunk kell, teljesen mindegy, hogy ki ellen játszunk, magunkkal kell foglalkoznunk, azzal, hogy minden meccsen tudásunk legjavát nyújtsuk.
Kovács Zoltán: – Koncentrált, fegyelmezett játékkal sikerült legyőzni a fiatal lelkes Dunaújváros csapatát. Külön öröm, hogy tudtam játéklehetőséget adni a kevesebbet játszó játékosaimnak is, akik éltek a lehetőséggel. Rövid pihenő után készülünk a következő mérkőzésünkre.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában