Női labdarúgás

2019.09.10. 07:00

„A lányok hozzáállásával nagyon meg voltam elégedve”

A női labdarúgó NB I., 3. fordulójában a DVTK a Győrt fogadta.

Hengereltek a diósgyőri lányok

Fotó: Bujdos Tibor

Diósgyőri VTK – ETO FC Győr 6–1 (3–1)

Diósgyőr, 300 néző. V.: Bálint.

Diósgyőri VTK: Schildkraut – Kaldaridou, Jáhn (Antwi, 75.), Kiamou, Boros K. – Kostova, Nagy F. (Vig, 46.), Vachter, Sandu – Barker, Bradic. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

ETO FC Győr: Csontos – Kovács L. (Csizi, 75.), Fél P., Sárosi, Sali (Pacsuta, 46.) – Süle, Plóner (Horváth C., 46.), Fél A., Gődér – Vida, Bódai. Vezetőedző: Kulcsár Zsolt.

Gólszerző: Vachter (3), Bradic, Kostova, Vig, ill. Süle.

Fórizs Sándor: – Nagyon jó mérkőzést játszottunk a Győr ellen. Kijött a két csapat közötti különbség, reális eredmény született. A lányok hozzáállásával nagyon meg voltam elégedve, és bízom benne, hogy a Ferencváros ellen is mindent megtesznek majd azért, hogy végre pontot szerezzünk. Várjuk szurkolóinkat szeretettel jövő héten is!

Kulcsár Zsolt: – Gratulálok a Diósgyőrnek! A hazai csapat győzelme teljesen megérdemelt. Az első félidőben sajnos hamar hátrányba kerültünk, egy hiba után rögtön gólt kaptunk. Utána próbáltunk futballozni, de a Diósgyőr ezen a mérkőzésen sokkal jobb volt nálunk. Ezt el kell ismerni. Az első félidőben még tudtunk szépíteni, majd kaptunk még egy gólt, a második játékrészben is próbáltunk játszani, de a DVTK a játék minden elemében felülmúlt bennünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!