DVTK gyorshír

2020.11.01. 20:50

Kikapott a Diósgyőr Kisvárdán

Az OTP Bank Liga 9. fordulójában a DVTK Kisvárdán játszott.

Forrás: dvtk.eu

Az első félidő nagy részében mezőnyjátékot láthatott a közönség. A hazaiak birtokolták többet a labdát, s támadásban is ők voltak veszélyesebbek, két nagy helyzetük is adódott, de előbb Viana ziccerben a kapu mellé pörgetett, majd Danilovic hárított Sassá lövése után. A Diósgyőr alig jutott el ellenfele kapujáig.

A szünet után óriási nyomás alá helyezte a vendégek kapuját a Kisvárda, és a sokadik lehetőségét kihasználva, negyedóra elteltével meg is szerezte a vezetést. Ezt követően visszaálltak a házigazdák, nagyobb területhez jutott a DVTK, de nem tudott élni vele, sőt, egy nagy védelmi hiba miatt majdnem kétgólos hátrányba került, a kapufa azonban kisegítette. A hajrában mindent elkövetett az egyenlítésért a Diósgyőr, kétszer is kapufát rúgott, de a gól nem jött össze. A DVTK harmadik idegenbeli meccsén a harmadik vereségét szenvedte el, ezzel továbbra is a tabella utolsó helyén áll.

Kisvárda Master Good – Diósgyőri VTK 1-0 (0-0)

Kisvárda, Várkerti Stadion, 1723 néző. Játékvezető: Bogár Gergő (Buzás Balázs, Horváth Róbert; Iványi Zoltán, Csonka Bence).

Kisvárda: Dombó – Melnyk, Datković, Rubus, Hej – Lucas, Simović – Navrátil, Bumba, Sassá – Viana. Vezetőedző: Supka Attila.

DVTK: Danilović – Szűcs K., Karan, Hegedűs J. – Shestakov, Márkvárt, Max, Polgár – Ivanovski, Dražić, Grozav. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Csere: Grozav helyett Rui Pedro a 67., Shestakov helyett Hasani a 75., Navrátil helyett Tsoukalas és Viana helyett Horváth Z. a 79., Sassá helyett Kovácsréti a 84., Ivanovski helyett Makrai a 87. percben.

Sárga lap: Hej a 42., Szűcs K. a 65. percben.

Gólszerző: Sassá (1-0) a 61. percben.

Részletes beszámoló a mérkőzésről holnap olvasható portálunkon!

– MTI –

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában