női labdarúgás

2021.05.25. 13:00

„Szerettünk volna nyerni, de sajnos elkerülhető gólokat kaptunk”

Fotó: Ádám János

Labdarúgó női NB I., rájátszás a 3. helyért, 1. mérkőzés

Diósgyőri VTK – Astra-Alef HFC-Üllő 1–3 (1–2)

Diósgyőr, 50 néző. V.: Takács.

Diósgyőri VTK: Ádám – Williamson, Nagy M., Palama, Barker – Higgins, Sandu, Voila, Byrne – Vachter, Bradic. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

Astra-ALEF HFC-Üllő: Farkas – Rozmis, Véninger, Vidács, Vidovenyecz – Szakonyi (Kós, 73.), Vicsek, Dikanová, Erdész (Király, 86.) – Sipos (Nádudvari, 91.), Gelb. Vezetőedző: Szász Ferenc.

Gólszerző: Byrne, ill. Sipos L., Szakonyi (11-esből), Gelb.

Fórizs Sándor: – Szerettünk volna nyerni, de sajnos elkerülhető gólokat kaptunk. Annak ellenére, hogy az ellenfélnek sok helyzete nem volt, mégis kaptunk három gólt. 2–1-nél volt egy óriási helyzetünk, amikor kapusra vezettük a labdát, de sajnos kihagytuk, ez sorsdöntőnek bizonyult. Egy egységesebb csapat nyert ellenünk. Gratulálok az Astrának a győzelemhez.

Dombó János megbízott edző: – Végtelenül büszke vagyok a csapatra. Teljesen megérdemelten nyertünk, mert a mai napon, a játék minden elemében felülmúltuk a Diósgyőrt. Amit a lányok véghezvittek a pályán, az emberfeletti teljesítmény volt.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1–0, az Astra-Alef HFC-Üllő javára. A második meccset szerdán, 17.30-tól játsszák Üllőn.

(A borítóképen: Hazai pályán kapott ki a DVTK (fehér nadrágban))

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában