Extrém sport

2023.07.10. 15:47

A mádi Peti negyedszer is

Köszönöm szépen minden nézőnek, hogy ismét segített Juhász Péternek nyerni szülőfalujában

Köszönöm szépen minden nézőnek, hogy ismét segített Juhász Péternek nyerni szülőfalujában

Ezt mondta Tatárka József, Mád polgármestere. 

– Köszönöm dr. Koncz Zsófia képviselő asszonynak, hogy immár negyedik alkalommal jött el és nyitotta meg ezt az extrém versenyt – közölte a település első embere. – Külön öröm, hogy idén tündéri kisfiával, szabad idejében is fontosnak tartotta régi iskolatársának, Petinek a biztatását.

Idén hat ország versenyzői mérték össze erejüket és az utolsó pillanatig izgalmas eseményt láthattunk és a végén együtt örülhettünk Peti győzelmének. Fantasztikus közelről látni ezeket a fiúkat 3-400 kilós súlyokkal küzdeni mindent kiadva magukból. Fájdalmat nem ismerve, sokszor már  csak tisztán akaraterőből haladtak a céljaik elérése felé. Gratulálunk Peti! Igazi példakép vagy sok fiatal számára tisztességből, szorgalomból, kitartásból, szerénységből! Sok sikert kívánunk neked.

Jó tudni 

A Közép-Európa erősember versenysorozat második fordulóját július 8-án Mádon rendezték. 
– Nagyon vártam az itthoni szereplésemet. Nemcsak a szervezésből vettem ki a részem, igyekeztem a többieket vendégül látni és nekem fontos volt, hogy a helyi nézők, lakosok és szimpatizánsok is jól szórakozzanak. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!