Kézilabda

2023.11.07. 13:08

Mindkét szakvezető bizakodik

Férfi kézilabda Magyar Kupa, 2. forduló

DVTK (NB II.) – ÓAM-Ózdi KC (NB I/B) 

(Miskolc, városi sportcsarnok, szerda, 19.00)

Molnár András, a DVTK vezetőedzője: – Nagy várakozással tekintünk a találkozó elé. Hétvégén nem játszottunk, ami jól jött nekünk, most újabb erőfelmérő jön a magasabb osztálybéli csapat ellen. Nem titkolt célunk, hogy megszerezzük továbbjutást. Tavaly egy NB I/B-s csapatot sikerült búcsúztatnunk a kupából, most szeretnénk kettőt. Ettől függetlenül tiszteljük az Ózdot és a múltját, de szeretnénk továbbjutni. A múlt héten sajnos sok beteg volt a csapatban, de bízom benne, hogy mindenki visszatér a kupameccsre. Nyílt, komoly küzdelem lesz a két csapat között, mindenki a maximumra fog törekedni, amiből jó mérkőzés kerekedhet ki. A szurkolóink mindig hatalmas erőt és plusz motivációt adnak nekünk, akiket ezúttal is várunk az arénába.

Kocsis Csaba, az ÓAM-Ózdi KC vezetőedzője: – Két ellentétes eredményességű csapat találkozik a kupában. Többször felhívtam a játékosok figyelmét arra, hogy csak maximális motívációval és koncentrációval juthatunk tovább Miskolcon, ennek jegyében mindenképpen magas hőfokú mérkőzésre számítunk. Keretünk tagjai közül Moscoso és Kovács A. nem áll rendelkezésünkre, a többiek viszont pályára léphetnek és feledtetni akarják eddigi gyenge bajnoki szereplésünket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában