Kézilabda

2024.02.01. 08:36

Összedobták az aranyat

A vármegyei gyerekek a fővárosi csapatok legyőzésével harcolták ki az aranyérmet

A napokban a Dunakeszin lévő Fóti Sportcentrumban nemzetközi utánpótlás fiú kézilabdatornát rendeztek. Az eseményre hat csapat nevezett, a szervezők pedig két csoportra osztották a mezőnyt.

Elsöprő fölénnyel
A miskolci Apezs Lets'Go Kft.-Bulldogok mellett Ferencváros, Csepel, Dunakeszi, Heves és a KSA Budapest tíz-tizenegy évesekből álló gárdája küzdött. A miskolciak a selejtezőben mindkét mérkőzésüket nagy különbséggel nyerték meg és így bejutottak az elődöntőbe, ahol a ferencvárosiakat legyőzve kerültek a fináléba.
– A döntőben a KSA Budapest fiataljaival mértük össze tudásunkat és 19–11-es sikert arattunk, ezzel megszereztük az első helyet – mondta Szepesi Lajos Ádámné, a miskolci Bulldogok edzője. – A vármegyénk székhelyén és a vidéki iskolákban tanuló gyerekek alkotta együttes a tornán végig nagyszerűen játszott: a kicsik a négy találkozójukon nyolcvanöt gólt lőttek és csak harminchármat kaptak. KT

A képen: a miskolci csapat és edzőjük Fotó: olvasónk  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában