Labdarúgás

2024.03.31. 19:22

Négy kiállítás történt Ongán

Labdarúgás, vármegyei II. osztály, Észak csoport, 16. forduló

Onga – Boldva    2–2 (1–1)
Onga, 80 néző. V.: Kovács A. (Skarupa, Gutyán).
Onga: Mészáros – Szabó Z., Bóta, Galamb Márió, Száva, Kleine (Tóth V.), Kárpáti, Ruszó (Horváth L.), Nagy D. (Galamb Márk), Soltész, Hajkó (Erős). Edző: Tóth Richárd. Boldva: Kozák – Csáki, Magyar (Horváth I.), Hudi, Horváth R. (Farkas), Nagy K., Varga L. (Sipos), Asztalos, Rácz, Varga Zs., Hevele. Edző: Váradi Béla. G.: Galamb Márió, Bóta, ill. Varga Zs. (2, egyet 11-esből). Kiállítva: Soltész (32.), ill. Rácz (57.), Kozák (86.), Asztalos (93.). Jók:  Kárpáti, Bóta, ill. az egész csapat. 
Tóth Richárd: – Nesze semmi fogd meg jól. Nem volt könnyű, de sikerült egy pontot beletuszkolni a boldvaiak zsebébe.  A játékvezető nem volt a helyzet magaslatán, de csak magunkat okolhatjuk, hogy a győzelmet elszalasztottuk. További sikereket Boldvának.
Váradi Béla: – Ez a játékvezető filmbe illő volt. Még jó hogy maradt játékosom a pályán. Köszönöm a csapatnak, hogy így küzdött. A továbbiakban sok siker Ongának!

Szendrőlád – Nagybarca    1–3 (0–1)
Nagybarca, 50 néző. V.: Hullár (Horváth R., Vincze Zs.).
Szendrőlád: Orosz – Dányi M. (Radics), Dányi A., Lakatos Zs., Kálló K. (Ádám M.), Korotki, Szávuj, Rácz, Pusi J. (Korotki), Pusi A., Horváth R. (Ádm T.). Edző: Kalló Barnabás. Nagybarca: Bogdán – Zsámbok (Lakatos), Rácz, Váradi A., Berki Z. (Tóth Cs.), Berki K., Berki Z. R., Berecz, Balogh N. (Beri G.), Váradi M., Dömötör (Poszuk). Edző: Berecz Tibor. G.: Korotki, ill. Berki Z. (2), Rácz. Kiállítva: Lakatos M. (39.), ill. Váradi M. (84.). Jók: az egész csapat, ill. mindenki.
Kalló Barnabás: – A játékvezetésről inkább nem mondok semmit. Rendkívül jó mérkőzésen sok helyzetet alakítottunk ki, de csak egy gólt tudtunk szerezni. A végén sajnos az ellenfélnek sültek a gólok. Sok sikert Nagybarcának!
Berecz Tibor: – Sokáig egyenlő meccsen az utolsó percek jó helyzetkihasználása döntött a javunkra. A továbbiakban  sok sikert Szendrőládnak.

A Mályinka visszalépése miatt a Hernádnémeti szabadnapos volt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!